Turizm Fakültesi 2017-2018 Eğitim- Öğretim dönemi mezun durumunda olan 140 öğrenci için fakültemiz önünde “2018 Yılı Mezuniyet Şöleni” tertip edildi. Törene Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim Ateş, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Kutay Oktay ve Dr. Öğr. Üyesi İrfan Mısırlı, öğretim üyelerimiz, turizm temsilcileri, öğrenciler ve velileri katılım sağladı. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Saim Ateş’in yaptığı açılış konuşmasının ardından, başarılı sporcuların ödüllendirilmesi, müzik dinletisi etkinliği ve dans gösterileri yapılarak, fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Fakülte birincisi Nagehan Büyükmehmetoğlu’nun konuşmasının ve yaş kütüğüne plaketin çakmasından sonra mezunlara mezuniyet belgesinin dağıtılmasıyla program sona erdi.