19-21 Temmuz 2018 tarihlerinde Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumunda sunulan 112 bildiri arasından en iyi 3 bildiri oluşturulan jüri tarafından belirlendi. Buna göre, Doç. Dr. Ramazan GÖRAL ve Arş. Gör. Engin TENGİLİMOĞLU tarafından sunulan "Türk Dünyası Destinasyonlarının Turizm Sektörü Etkinliğinin Karşılaştırılması" başlıklı bildiri en iyi bildiri seçildi. Dr. Öğr. Üyesi Cemal İNCE ve Öğr. Gör. Dr. Gülmira SAMATOVA tarafından sunulan "İşgören Memnuniyetinin Hizmet Kalitesine Etkisi: Bişkek Restoranları Araştırması" başlıklı bildiri en iyi ikinci bildiri olarak belirlenirken, Prof. Dr. Zeynep ASLAN ve Alper ÇEVİK tarafından sunulan "Gastronomi Alanında Yeni Bir Kavram: Gastrodiplomasi" başlıklı bildiri de en iyi üçüncü bildiri seçildi. Dereceye giren bildiri yazarlarını tebrik eder, tüm katılımcılarımıza ilgi ve katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.