17 Nisan 2019 günü Kastamonu Üniversitesi Mevlüt Beyribey Konukevin'de Kastamonu tarihi, kültürel ve doğal değerlerini turizme kazandırmak maksadıyla düzenlenen “ Turizm Değerlendirme Toplantısı" Vali Yaşar Karadeniz’in katılımı ile gerçekleştirildi.  Toplantıya ayrıca, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim Ateş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İshak, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreter Vekili Serkan Genç, Turizm işletmecileri, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyeleri,kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile esnaf odaları başkanları katıldı. Turizm değerlendirme toplantısında Kastamonu turizminde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

toplantı 1

toplantı 2