2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı bahar dönemi Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı kapsamında 13 öğrencimiz tez önerilerini sundular. 30 Mayıs Perşembe günü Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Tolga ULUSOY, 31 Mayıs Cuma günü Abana Sabahat - Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Korhan ENEZ'in oturum başkanlığında yüksek lisans seminer programları tertip edildi.  Katılımlarından ve desteklerinden ötürü oturum başkanları başta olmak üzere fakülte hocalarımıza, tüm lisans 4.sınıf ve yüksek lisans öğrencilerimize  teşekkür ederiz. Yüksek lisans seminer dersi kapsamında her dönem sonunda tertip ettiğimiz bu seminerlerin yüksek lisans öğrencilerimizin araştırmayı planladıkları tezlerine birçok noktada katkı sağladığı görülmektedir.