Rusça Dersi Kapsamında Yapılan Etkinlik

21.12.2016 tarihinde Turizm fakültesinde Rusça şiir yarışması düzenlendi. Yarışma konuları savaş, Allah aşkı, merhamet, sevgi, anne ve Halep olarak belirlendi. Yarışmada öğrencilerin birliğini sağlamak, vatanı ve milleti sevmek, insanlık ve merhamet ve tüm dünyada barış amaçlanmıştır.

Fakültede saat 12.00'da Uluslararası standlar kuruldu, Turizm fakültesi öğrencileri yapmış olduğu el yapımı Rus kültürü eşyaları ve yemekleri sergiledi. Program Rus, Kazak, Kırgız dansları ve şarkıları eşliğinde başlayıp, Rusça şiir yarışmasıyla devam etti ve dekan konuşmasıyla sona erdi. Yarışmada derece kazanan, jüri üyelerince belirlenen ilk üç kişiye hediyeler verildi. Yarışma birincisi Saliha AFAT, ikinci Marziye ÖCAL, üçüncü Kaan YETİŞ olarak belirlendi.