Turizm Fakültesi Konferans Salonunun Açılışı & ‘’Musul'da ve Halep'te Neler Oluyor" Konulu Konferans

22 Aralık 2016 tarihinde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim ATEŞ, üniversitemizin kıymetli akademisyenleri ve öğrencilerimizin katılımıyla, Turizm Fakültesinin konferans salonunun açılışı yapıldı.

Konferans açılışı ile birlikte Fakültemizde Halep'te İnsanlık için Günde 1 TL kampanyası başlatıldı. Salonun açılışına özel düzenlenen faaliyette ilk olarak Turizm Fakültesi öğrenci temsilcisi Oğuzhan Yılmaz konuşmalarını gerçekleştirdi. Açılışı yapılan salonumuzda "Musul'da ve Halep'te Neler Oluyor"? başlıklı ilk konferans Kastamonu Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cevdet YAKUPOĞLU tarafından yapıldı. Konferansta Orta Doğu tarihine, Selçuklu ve Osmanlı Dönemlerine, o dönemde elde edilen kazanımlara, Irak-Suriye-Türkiye üçgenine ve günümüz gelişmelerine değinildi.