Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim ATEŞ, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kutay OKTAY ve Yrd. Doç. Dr. Muharrem AVCI, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Canan TANRISEVER ve Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aydoğan AYDOĞDU, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ARSLAN’ı ziyaret ederek, Kastamonu’nun sahip olduğu değerlerin ortaya çıkarılması, tanıtılması, yaşatılması, gelecek nesillere aktarılması ve sürdürülebilir bir anlayışla ekonomik değere dönüştürülmesine yönelik olarak hazırlanan Kastamonu ilinin somut olmayan kültürel varlıklar; festivaller, yemekler, efsaneler ve dini ritüelleri rapor halinde sundular. Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ARSLAN’ yapılan çalışma için Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN ’a ve Turizm Fakültesi Öğretim Üyelerine iş dünyası adına teşekkür etti.