Fakültemizde 2017 Yılı Mezuniyet Şöleni

Turizm Fakültesi 2016-2017 Eğitim- Öğretim dönemi mezun durumunda olan 164 öğrenci için fakültemiz önünde “2017 Yılı Mezuniyet Şöleni” tertip edildi.

Törene Kastamonu Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Biber, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, turizm temsilcileri, öğrenciler ve velileri katılım sağladı.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Saim Ateş, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında; “Genç bir fakülteyiz. İlk mezunlarımızı 2015 yılında verdik. Şu anda 3’üncü mezunlarımızı vermenin gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bugün itibariyle fakültemizde 240 Turizm Rehberliği ve 460 Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde olmak üzere toplam 700 öğrencimiz öğrenim görmektedir. İdareciler olarak 2 yıl önce bir misyon koyduk. Bu fakülteyi Türkiye’de ilk 5 Turizm Fakültesi’nden birisi haline getireceğiz dedik. Biraz iddialı gibi görülebilir ama şu an ikinci yılındayız ve sanırım bu hedefimize ulaştık. Önümüzdeki yıllarda daha iyi noktalarda görebileceğinizden emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından, başarılı sporcuların ödüllendirilmesi, kongrelerde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni, müzik dinletisi etkinliği ve dans gösterilerinin ardından, fakülteyi dereceyle bitiren öğrenicilere ödülleri takdim edildi. Fakülte birincisi Emel Gündüz’ün konuşmasının ve yaş kütüğe plaketi çakmasından sonra mezunlara mezuniyet belgesinin dağıtılmasıyla program sona erdi.