Fakültemizde 15 Temmuz Şehitleri ve Tüm Şehitlerimizi Anma Programı Yapıldı

Fakültemiz konferans salonunda 24 Mart 2017 tarihinde "15 Temmuz Şehitleri ve Tüm Şehitlerimizi Anma Programı" tertip edildi. Programa Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim ATEŞ,  Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kutay OKTAY ve Yrd. Doç. Dr. Muharrem AVCI, fakültemiz öğretim üyeleri, öğrencilerimiz ve misafirler katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, Dekanımız Prof. Dr. Saim ATEŞ'in konuşmaları ile devam etti. Programın ilerleyen bölümünde İlahiyat Fakültesi öğrencilerimiz 15 Temmuz Şehitleri ve Tüm Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okudular. Öğrencilerimizin milli ve manevi konularda bilgilendirilmeleri ve hassasiyet kazanmalarına yönelik faaliyetlerimiz yıl boyunca devam etmektedir.