Fakültemizde Yaz Okulu Açılmayacak Olup, Öğrencilerimiz Aşağıdaki Kurallara Göre Müracaat Etmeleri Halinde Başka Üniversitelerden Ders Alabilirler.
2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Yaz Okulunda Dışarıdan Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine
Öğrenciler, bir dönemde en fazla 20 AKTS sınırını aşmamak koşuluyla en fazla dört ders alabilir.
Başka bir üniversiteden yaz okulunda ders alacak öğrencilerimizin yaz okuluna gitmeden önce sırasıyla şu işlemleri yerine getirmesi gerekmektedir:
- Fakültemizin web sayfasında yer alan dokümanlar bölümü tıklanarak “Yaz Okulunda Farklı Üniversiteden Ders Alma İçin Başvuru Formu” indirmesi gerekmektedir, Link: https://turizm.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/dokumanlar/formlar/ogrenci
- Dilekçenin doldurulması gerekmektedir,
- Dilekçenin ıslak imzalı hali ile taranması ve öğrenci işlerine mail yoluyla göndermesi gerekmektedir.
Daha önce kendi okulundan form alarak yaz okuluna giden öğrencilerimizin de aynı işlemi yapması gerekmektedir. Form doldurmayıp yaz okulundan ders alan öğrencilerimizin intibak işlemi yapılmayacaktır.
Formlar en geç 26 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri’ne teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra kesinlikle formlar alınmayacaktır. Öğrencilerimizin mağdur olmamaları için konuya hassasiyet göstermeleri önem arz etmektedir.
Ders içeriklerine https://turizm.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/turizm-isletmeciligi/ders-katalogu linkinden ulaşabilirsiniz.
NOT:
* Yaz okulu formunun mail yoluyla Öğrenci İşleri Bürosu’ndan Şerife BİLEN’e gönderilmesi gerekmektedir. Mail:
*Bir öğrenci bir yaz okulu döneminde iki tane farklı üniversiteden ders alamaz,
*Tek bir üniversiteden 20 AKTS’yi aşmamak kaydıyla ders alabilir,
*Seçilmesi düşünülen dersin AKTS’si eşit olmasa bile ders içerikleri kontrol edilecektir. Ders içerikleri uygun bulunursa bölüm başkanlığınca onaylanabilmektedir.