2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda Azami süresini dolduran öğrencilerimiz için başvurmaları halinde kayıtlı olduğu öğretim kurumundan mezun olabilmek için 2547 sayılı Kanunun 44’üncü maddesinin (c) bendi ne göre iki ek sınav hakkı verilmektedir.
Öğrenciler başarısız oldukları derslerden ve hiç almadıkları veya devam şartını sağlamayarak başarısız oldukları derslerden, eğitim ve öğretimin niteliği itibariyle uygulama yaptırılması suretiyle değerlendirilmesi gerekenlerde uygulama yaptırılarak ek sınavlara katılabilirler.
Buna göre ek sınav haklarından faydalanmak isteyen öğrencilerimizin Öğrenci İşlerine, aşağıda belirtilen tarihlerde ekte verilen dilekçe ile şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat tarihlerinden sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
Müracaat Tarihleri: 18-28 Ağustos 2025
1. Ek sınav Tarihi: 01-05 Eylül 2025
2. Ek sınav Tarihi: 09-12 Eylül 2025