Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Dekanımız ve Dekan Yardımcımız Genç Şef Bartın Yemek Yarışmasında Jüri Üyesiydi

 

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tanıtımı amacıyla Amasra’daki 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen, 8 Şubat 2022 tarihinde Bartın geneli 18 ortaokul, 28 ekip ve 84 öğrencinin katılımıyla başlayan ve grup, çeyrek final ve yarı final elemelerinin ardından finale kalan 4 ekibin katıldığı final yarışması ve ödül töreni gerçekleştirildi.
Amasra North Door Hotel'de Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan ödül törenine aynı zamanda yarışma jürisinde de yer alan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Burhan SEVİM’in yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan ACAR, Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan KARAKOÇ, Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir BODUR, Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent OK, Kurucaşile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet AKDOĞAN da katıldı.
Genç Şef Bartın Yöresel Yemek Yarışmasında Ödül Alan Okullar ve Yemekleri


1. Seçilen Okul: Akcamescit Ortaokulu - Buğday Risottalı Kuzu Sırt
2. Seçilen Okul: Mustafa Kemal Ortaokulu - Cevizli Ispanak Soteli Mantarlı Dana Bonfile
3. Seçilen Okul: Kocareis İmam Hatip Ortaokulu - Mutancana
4. Seçilen Okul: Gürgenpınarı Ortaokulu - Alinazik Kebabı


Genç Şef Bartın Yöresel Yemek Yarışması'nda derece elde eden okulları, yarışmaya katılan tüm öğrencileri, danışman öğretmenlerini ve okul yöneticilerini tebrik ediyor, bu güzel organizasyon için Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Kurtuluş TUNCER’e teşekkür ediyoruz.

♿ Erişilebilirlik Tercihleri Ctrl+Shift+A

🔊 Sesli Okuma (Ekran Okuyucu)
🔤 Yazı Boyutu
100%
↕ Satır Yüksekliği
100%
↔ Harf Boşluğu
100%
🔍 İçerik Ölçeklendirme
100%
Renk & Görünüm
Yazı & Hizalama
Navigasyon & Araçlar