Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemizde Kulüp Tanıtım Stantları Açıldı: Dekanımız Prof. Dr. Alptekin Sökmen’den Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, yeni döneme hızlı bir başlangıç yaptı. Bugün fakültemizin üç önemli öğrenci kulübü; VOICES, Gastronomi Topluluğu ve Gönüllülük Topluluğu, kulüp tanıtım stantlarını açarak yeni üyelerle buluştu.

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Alptekin Sökmen, kulüp stantlarını ziyaret ederek öğrencilere kulüplerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Stantları ziyaret eden öğrencilere, bu akademik yıl içinde gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili kısa bilgiler de paylaşan Prof. Dr. Sökmen, öğrencilerimizi aktif bir şekilde kulüp çalışmalarına katılmaya davet etti.

Gastronomi Topluluğu, bu yıl organize edecekleri atölyeler ve gezilerle gastronomi kültürünü daha geniş bir kitleye ulaştırmayı planlarken; VOICES, yabancı dil pratiğini geliştirmeye yönelik etkinliklerle öğrencilerin dil becerilerini artırmayı hedefliyor. Gönüllülük Topluluğu ise topluma katkı sağlayacak projelerle fakültemizi Kastamonu’da daha görünür hale getirmeyi amaçlıyor.

Dekanımız, kulüp çalışmalarının öğrencilerin sosyal ve akademik hayatlarına önemli katkılar sağladığını vurgulayarak, katılımın bu süreçteki önemine dikkat çekti.

Bu heyecan verici dönemde tüm öğrencilerimizi kulüplerimize üye olmaya ve fakültemizle birlikte büyümeye davet ediyoruz!