GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
- Ana Sayfa
- Genel Bilgiler
- Ders Programı
- Ders Kataloğu
- Akademik Kadro
- Öğretim Planı
- Ders İçerikleri
- Uygulama Mutfağı ve Restoranı
- Yücebıyıklar Konağı
- Parlayan Yıldız Konukevi
- Bütün Haberler
- Bütün Duyurular
- Bütün Etkinlikler
- İletişim
Genel Bilgiler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz 2018-2019 eğitim yılında Turizm Fakültesi bünyesinde açılarak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Gastronomi ve Mutfak Sanatları, turizm ve yiyecek-içecek sektöründe küresel anlamda popülaritesini koruyan, sürekli değişim ve gelişim içinde olan bir alandır. Bu doğrultuda bölümümüzde, değişen çevresel koşulları, tüketici istek ve beklentileri, öğrencilerimizin sektörün farklı alanlarında ihtiyaç duyabileceği teorik ve pratik bilgiler dikkate alınarak lisans düzeyinde verilecek dersler dinamik bir bakış açısı ile özenle belirlenmekte, Toplam Kalite felsefesi doğrultusunda sürekli yenileme ve iyileştirme bilinciyle de gereksinimler doğrultusunda revize edilmektedir. Öğrencilerimize, Yiyecek-İçecek İşletmeciliği, Pazarlama, Temel Mutfak Kültürü, Gıda Güvenliği ve Hijyen, Servis ve Sunum Teknikleri, Maliyet Kontrolü gibi temel derslerin yanı sıra Türk ve Dünya Mutfakları, Unlu Mamuller, Çikolata Üretim Teknikleri, Butik Pastacılık, Artisan Pastacılık gibi özellikli konularda teorik bilgiler edineceği ve uygulamalarla beceri ve yaratıcıklarını geliştirebilecekleri bir eğitim ortamı sunmaktayız. Öğrencilerimiz edindiği tüm bu teorik ve pratik beceriler ile meslek hayatlarına hazır olarak mezun olacaklardır. Kalite ve sorumluluk bilinciyle yürüttüğümüz eğitim ve öğretim faaliyetlerimizde, fakültemiz kadrosunda yer alan 2 Profesör, 6 Doçent, 6 Dr. Öğr. Üyesi, 3 Dr. Arş. Gör., 5 Arş. Gör. ve 2 Öğr. Görevlisinin yanı sıra hem üniversitemiz, hem de sektörümüzün konusunda uzman profesyonelleri ve öğretim elemanları ile öğrencilerimize hizmet vermekteyiz.
Misyonumuz:
Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, mesleki etik ilke ve kurallara uyan, din, dil, cinsiyet ve ırk ayrımı gözetmeksizin takım çalışması bilinciyle mesleğini icra eden, Türk ve dünya mutfaklarına hâkim, özellikli mesleki beceriler edinmiş, Türk mutfak kültürüne sahip çıkan, edindiği bilgi ve becerileri Türk mutfak kültürünün gelişmesinde ve tanıtılmasında kullanan, nitelikli, analitik düşünme beceresi edinmiş, çevresine duyarlı, sosyal sorumluluk sahibi gastronomi uzmanları ve şef adaylarını sektöre kazandırmaktır.
Vizyonumuz:
Gastronomi ve Mutfak Sanatları eğitiminde, sektörün en çok tercih edilen mezunlarına sahip, eğitim kalitesi ile Türkiye ve Avrupa’da örnek edinilen bir marka olmak.
Değerlerimiz:
Üniversitemiz kalite politikası ile eşgüdümlü olarak;
Misyon ve vizyonunu gerçekleştirirken liyakat ve adalet esaslarına göre hareket eder.
Düşünce ve ifade özgürlüğüne önem verir.
Faaliyetlerine bilimsellik ve çağdaşlık yön verir.
Birimlerinde kalite sistemlerini oluşturarak, güvenirliğini ortaya koyar.
Tüm iş ve işlemlerinde saydamlık ve hesap verebilirlik ilkesini temel alır.
Tüm paydaşlarının her alanda yönetim süreçlerine aktif katılımcılığına önem verir.
Girişimcilik faaliyetlerini destekler.
Donanımlı bireyler yetiştirmek için öğrenci odaklı bir yaklaşım izler.
Her türlü iş ve işlemlerinde etik değerlere bağlıdır.
Milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirir.
Mezunlarımızın Çalışma Alanları:
Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra; otel, lokanta ve ikram hizmetleri sektöründe; aşçı başı, aşçı başı yardımcısı, kısım şefi, sos şefi, balık şefi, ızgara şefi, kızartmalar şefi, çorba şefi, sebze şefi, joker şef (değişim aşçısı), soğuk şefi, pastane şefi, kasap, demi şefi, komi vb. rütbelerle; araştırma şefi (test aşçısı), mutfak bilimcisi, yiyecek-içecek müdürü, yemek tedariki yöneticisi, mutfak yöneticisi, restoran denetçisi-koordinatörü, restoran müdürü vb. kadrolarda çalışabilen, yemek araştırmacısı, yemek yazarı, gıda işleyicisi, yemek stilisti, yemek mimarı, menü geliştirici, tarif geliştirici, yiyecek-içecek eğiticisi, gastronomi uzmanı olarak çalışabilmektedirler. Dileyen öğrencilerimiz, gereken şartları sağladıkları takdirde bölümümüz Yüksek Lisans programına da devam edebilir ve akademik kariyer imkânına da sahip olabilirler.
Mezuniyet Koşulları:
8 yarı yıllık eğitim sonucunda belirlenen en az 240 AKTS kredilik zorunlu ve seçmeli dersler ile 30 iş günü Kastamonu’da olmak üzere 92 iş günü zorunlu stajını başarıyla tamamlamış olmak.
Öğrencilerimizin staj yapabilecekleri işletmelere ve şartlara ilişkin detaylara ulaşmak için bağlantıya tıklayınız. https://turizm.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/dokumanlar/staj Aynı zamanda bölüm öğrencileri fakülte içerisinde hizmet veren Parlayan Yıldız Konukevi ve Kastamonu Şehir Merkezinde yer alan ve Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Birimi olarak bilinen Yücebıyıklar Konağı’nın servis ve mutfak bölümünde stajlarını tamamlayabilirler.
Öğrenim Çıktıları
Ders Kataloğu









Ders İçerikleri
Uygulama Mutfağı ve Restoranı
Mutfak Uygulama Laboratuvarı; genel mutfak alanı, pastane, bulaşıkhane, yemek sunum odası ve depo olmak üzere 5 ana bölümden oluşmaktadır. Mutfak alanında kız ve erkek öğrenciler için ayrılmış 2 ayrı soyunma odası bulunmaktadır. Mutfak, 25 öğrencinin aynı anda uygulamalı eğitim alabileceği şekilde tasarlanmıştır. Yemek sunum odası da yine 30 öğrencinin aynı anda yemek yiyebileceği şekilde düzenlenmiştir.
Uygulama Laboratuvarı’nda Mutfak Uygulamaları, Türk Mutfağı, Dünya Mutfağı, Tatlı Pasta İşleri, Soğuk Mutfak gibi birçok uygulamalı eğitim verilmektedir. Ayrıca mutfak alanı içerisinde Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık dersi için ayrılmış bir bölüm bulunmaktadır. Bu bölümde hazırlanan yemeklerin fotoğrafları profesyonel bir şekilde fotoğraflanmakta ve sergilenmektedir. Uygulama alanına ilişkin görseller ve Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık dersi için ayrılmış mini stüdyoda çekilen yemek fotoğrafları aşağıda yer almaktadır. Ayrıca öğrencilerimize deneyim ve farkındalık kazandırmak amacıyla fakültemiz bahçesinde ata tohumlarını kullanarak çeşitli bahçe sebzeleri ve taze otları yetiştirdiğimiz bostanımız bulunmaktadır.
"Uygulama Mutfağı Kalite Belgeleri ve Talimat Listeleri" İçin Tıklayınız.
Bölüme ait resmi sosyal medya hesaplarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz;
İnstagram: @gastromonu YouTube: /Gastromonu Twitter: /gastromonu
Yücebıyıklar Konağı
Yücebıyıklar Konağı; Adil YÜCEBIYIKZADE (1902-1963) tarafından üniversitemize eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere bağışlanmıştır.
Konak iki katlı olarak inşa edilmiştir. Giriş katında iki oda, mutfak, bulaşıkhane, çay ocağı, geniş bir hol ve bir adet lavabo bulunmaktadır. Birinci katında üç oda, iki adet hol ve bir adet lavabo yer almaktadır. İkinci katında bir adet yatak odası, banyo, lavabo ve hol bulunmaktadır.
Mutfakta bir adet taş fırın, bir adet endüstriyel fırın, ızgara, fritöz ve dolaplar yer almaktadır. Mutfağın yanında büyük bir bulaşıkhane, bulaşıkhane içerisinde de endüstriyel bulaşık yıkama makineleri yer almaktadır.
Yücebıyıklar Konağı ilk olarak 2005-2006 yıllarında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kastamonu Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Etnografya müzesi olarak bağışlanmıştır. Ardından Kastamonu Üniversitesine devredilen konak 2007-2009 yılları arasında KASUSEM (Kastamonu Sürekli Eğitim Merkezi) olarak değerlendirilmiştir. Sonraki süreçte Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Birimi olarak uygulama ve eğitim restoranı düzeninde değerlendirilen konak eğitim ve uygulama kapsamında yiyecek içecek hizmeti sunmuştur. Bir süre bu şekilde faaliyetini sürdüren konak pandemi süreciyle birlikte hizmetlerine ara vermiştir. 2021 yılında konağın yeniden açılış çalışmaları Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL himayelerinde dekanımız başkanlığında fakülte çalışanlarımız tarafından yürütülmüştür. 28 Ekim 2021’de Turizm Fakültesi ve Kastamonu Sarı Konak Kadın Kooperatifi işbirliğiyle düzenlenen “Gastronomi Atölyesi” etkinliğiyle yeniden hizmete başlamış olup, açılış Kastamonu Valisi Sayın Avni ÇAKIR, Kastamonu Belediye Başkanı Sayın Galip VİDİNLİOĞLU ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL tarafından gerçekleştirilmiştir. Açılış törenine kurum müdürleri, Kastamonu’nun değerli iş insanları, girişimcileri ve STK’lar iştirak etmişlerdir. Konağımız halen, fakülte öğrencilerimizin uygulama merkezi olarak Üniversite Personelimize hizmet vermekte ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır.
Parlayan Yıldız Konukevi
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Parlayan Yıldız Konukevi, Kuzeykent yerleşkesinde hizmet vermektedir. Konukevi, konaklama bölümü ve restoran ile Kastamonu Üniversitesi mensuplarına (çalışan, emekli ve öğrencileri) ve kamu görevlilerine hizmet vermektedir. Konaklama bölümü 6 oda, 14 yatak kapasitelidir. Doğalgaz ısıtma sistemli konukevinde her odada modern tuvalet-banyo, mini buzdolabı, ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, telefon, 24 saat sıcak su ve televizyon bulunmaktadır.
Parlayan Yıldız Konukevi eğitim öğretim döneminde hafta içi her gün 12.15 ile 13.30 saatleri arasında öğle yemeği için 50 kişiye kadar misafir ağırlayabilmektedir. Günlük 4 çeşit olmak üzere hazırlanan menüler; çorba, ana yemek, yan yemek ve tatlı/salata içermektedir. Menüler Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm başkanlığının denetiminde olmak üzere, konukevinin mutfak sorumlusu aşçımız ve bölüm öğrencilerimizin iş birliği ile hazırlanarak aylık olarak fakültemiz ve üniversitemiz internet sayfasındaki ilanlar bölümünde yayınlanmaktadır.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz, konukevi bünyesinde yer alan mutfak, servis ve kat hizmetleri departmanlarında kısmi zamanlı ya da stajyer olarak istihdam edilmekte, bu sayede teorik bilgilerini uygulama yaparak pekiştirebilmeleri amaçlanmaktadır.
Parlayan Yıldız Konukevi hakkında detaylı bilgi için lütfen bağlantıya tıklayınız.
https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/parlayan-yildiz-konukevi
Bütün Haberler
Dekanımızın Taşköprü Ziyareti
7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress 2023
Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyareti
Mahmut Bey Cami Resmen UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Girdi
Gaziler Günü Mesajı
Dedeman Kastamonu Yönetiminden Fakültemize Ziyaret
“Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı” Gerçekleştirildi
Kanyon Bölgesi Paydaş Gezisi
Öğrencilerimiz İçin Çalışma Odamız Hazır
Kastamonu Valimize Ziyaret
Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı
Kongre Koordinasyon Toplantısı
Sivas Kongresi Mesajı
Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu!
Turizm ve Otelciler Derneği Valilik Ziyareti
30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
İç Tetkik Ziyareti
THK Kastamonu Şube Başkanlığından Dekanımıza Ziyaret
"1071 MALAZGİRT ZAFERİ"
"Özel Gezimiz Basında Geniş Yer Buldu"
ÖZEL VE GÜZEL KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE VALLA KANYONUNA GİTTİK
"DEKANIMIZIN YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZE HOŞGELDİN MESAJI"
Devlethan YAZIMCI Ziyareti
Unutmadık, Unutmayacağız
"Özel ve Güzel Bir Gezi"
9. Çayeli Uluslararası Dağcılık Turizm ve Yayla Şenliği Festivali
Mete Gazoz, Dünya Şampiyonu oldu!
Şampiyon Türkiye!
Aşure Günü Etkinliği Katılımı
Fakülte Sayfamız İçin QR Code Hazırlandı
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyareti
Dekanlığımıza Ziyaret
Bulgur’un Hikâyesi Kastamonu’da
Fakültemize Ziyaret
Kıbrıs Barış Harekâtı Mesajı
“15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Büyük Hacet Zirve Tırmanışı” Gerçekleştirildi
Milletler Ligi'nde Şampiyonuz!
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Asuman Kerkez ile Bulgurun Hikayesine Işık Tutuyoruz!
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı İlk Mezununu Verdi
Srebrenitsa Katliamı Mesajı
Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Ziyareti
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hacet Zirve Tırmanışı
Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Ziyareti
Mezuniyet Töreni
Fakültemize Yeni Kamelya
Biletleme Sertifika Kursu
Dekanımız Ödül Aldı
Kastamonu Ticaret Borsası Ziyareti
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı Mesajı
Altın İlmek Dokuma Evi Ziyareti
Dekanımızın İl Özel İdaresi Ziyareti
Babalar Günü Mesajı
"İhsangazi Siyez Şenliği ve Kent Meydanı Açılışı" Etkinliği Yemek Yarışması Jüri Üyeliği
İhsangazi Siyez Şenliği
Slow Food Kastamonu'dan Dekanımıza Ziyaret
Dekanımıza Ziyaret
Yükseköğretim Kurulu Tarafından “Engelsiz Üniversite Ödülleri 2023” Kapsamında Üniversitemize 6 Ödül
Dekanımıza Ziyaret
Hanönü Tarım Proje Etkinliği
Kadın Kooperatifi Ziyareti
İç Paydaş Toplantısı
Dekanımızın Taşköprü Ziyareti
İstanbul'un Fethinin 570. Yılı Kutlu Olsun
Dekanımızın Daday Ziyareti
“Liseli Şefler Yarışıyor” Yemek Yarışması Basında Geniş Yer Buldu
Cumhuriyet Başsavcımıza Ziyaret
ENSUR-HOST Projemizin Proje Yönetim Toplantıları Gerçekleştirildi
“Liseli Şefler Yarışıyor” Yemek Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu
Rektörümüze Ziyaret
Erasmus+ ENSUR-HOST Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklığı projemiz kamuoyuna tanıtıldı
Liseli Şefler Yarışıyor Yarı Finalden Kalanlar..
AB Erasmus+Programı Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları Projesi Kapsamında Paydaşlar Arası Tanışma Kokteyli
Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı Ertelendi
Liseli Şefler Yarışıyor Jüri Üyelerimiz
“Liseli Şefler Yarışıyor” Yemek Yarışması Finali
Dekanımıza Ziyaret
Personeller Arası Futbol Turnuvası Şampiyonluk Kutlaması
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASI’NIN YARI FİNALİ
"EV PANSİYONCULUĞU EĞİTİM MODÜLÜ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME VE DİJİTAL AVRASYA YEMEK KİTABI GELİŞTİRME" Açılış Toplantısı
Dekanımıza Ziyaret
LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASINDA YARI FİNAL HEYECANI
Anneler Günü Mesajı
LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASI’NIN YEDİNCİ GÜNÜ
Tarihi İstiklal Yolu Dijital Müze Gezisi 7
Engelliler Haftası Kutlu Olsun
LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASI’NIN ALTINCI GÜNÜ
Tarihi İstiklal Yolu Dijital Müze Gezisi 6
Tarihi İstiklal Yolu Dijital Müze Gezisi 5
LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASI’NIN BEŞİNCİ GÜNÜ
İnebolu Denizcileri Ziyaretimize Geldi
LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASI’NIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜ
Tarihi İstiklal Yolu Dijital Müze Gezisi 4
LİSELİ ŞEFLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASI’NIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ
Tarihi İstiklal Yolu Dijital Müze Gezisi 3
Bölge Gezisi
Bütün Duyurular
Mezun Olabilecek Durumda Olan Öğrencilerin Fazladan Ders Alabilmeleri
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ 2023-2024 ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ
FAKÜLTEMİZ 2023-2024 ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜNCELLENMİŞTİR
2023 - Güz Dönemi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
Öğrenci Kimlik Kartları Hakkkında Duyuru
YKS ile yerleşen Öğrenciler için kayıt işlemleri
Turizm Otel İşletmeciliği İngilizce Bölümünü Kazanan Öğrencilerin Dikkatine
Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine
YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT İŞLEMLERİ
2023-2024 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI VE KAYITLARI HAKKINDA
PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ PROGRAMI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ
Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine
PEDAGOJİK FORMASYON YAZ OKULU EĞİTİMİ
2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMLARI
Başka Üniversiteden Yaz Okulunda Ders Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ PROGRAMI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ
Avrupa Parlamentosu Staj Duyurusu
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenciler için Çevrimiçi Sınav Kuralları
Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Final Sınav Takvimi
2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMLARI
Yarıyıl Sonu Sınavları Hakkında Duyuru
Yaz Stajı Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ PROGRAMI VİZE MAZARET SINAV TAKVİMİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAZERET SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER
Mazeret Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine
Turizm Fakültesi Mezunları Whatsapp Grubu Kuruldu
4. Sınıf ve Mezun Öğrencilerin Dikkatine
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ PROGRAMI VİZE SINAV TAKVİMİ
2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI
"Yeşilay Akademi" Hakkında
Akademik Takvim Güncellenmiştir
Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine
Üniversitemiz 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Süreçleri Hakkında
"Asuman Kerkez ile Bulgurun Hikayesine Işık Tutuyoruz!" - Etkinliğinin Ertelenmesi Hakkında
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programları
PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ UYGULAMA ESASLARI
YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI
Kastamonu Üniversitesi Yatay Geçiş Başvurusu nasıl yapılır?
+1 Ders Almak İsteyen 4. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Yürütülecek Derslerin Bütünleme Sınavları
2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı Yayınlanmıştır
Türk Dili I Dersini Yüz yüze Alan Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine
Ek Sınava Başvurmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine
Parlayan Yıldız Restoranı 10 Ocak 2023 Salı günü (1 gün süreyle) hizmete ara verecektir.
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuruları Başlamıştır.
Kızılay Gıda Kolisine Başvuran Öğrencilerin Dikkatine
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ortak Seçmeli Dersler Final Programı
2022-2023 Güz Dönemi Final Sınav Programı Yayınlanmıştır.
Kültür ve Turizm Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Farklı Üniversiteden C1 Sertifikası Alacak Öğrencilerin Dikkatine
Parlayan Yıldız Konukevi Aralık Ayı Yemek Listesi Yayınlanmıştır
Genç Türkiye Forumu
Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Kurs İlanı
Vize Mazeret Sınavına Girecek Öğrenci Listesi
Öğrenci Kimlik Kartları Hakkında
Türksat Model Uydu Yarışması İlanı
Orta Karadeniz Kariyer Fuarı İlanı
Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuruları
Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu Üyeliği Başvuru Çağrısı
Kızılay Gıda Kolisi Yardımı
Sosyal Bilimler Alanını Tercih Edecek Öğrencilere Burs İmkânı
Yabancı Öğrenciler İçin Türk Dili-1 Dersi Ara Sınav Programı
Vize Mazeret Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine
TEKNOFEST Yarışmaları İçin Başvurular Başladı
2022-2023 Güz Dönemi Vize Sınav Programı Yayınlanmıştır.
Ulusal Staj Programı 2023 yılı Başvuruları Başlamıştır
Parlayan Yıldız Konukevi Yemek Listesi Yayınlanmıştır.
Öğrenci Kimlik Kartı Duyurusu
Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçları Yayınlanmıştır.
Yemek Bursu Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine
Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Başlamıştır
YÖS Sonucuna Göre Turizm İşletmeciliği (İngilizce) Bölümünü Kazanan Öğrencilerin Dikkatine
Öğrenci Kimlik Kartları Dağıtımı Hakkında
Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine
Ortak Seçmeli Ders Alacak Öğrencilerin Dikkatine
2022-2023 Güz Yarıyılı Ders Programları Yayınlanmıştır
+1 Ders Almak İsteyen 4. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine
DGS ve Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine
Türkçe Yeterlik Sınavı
Turizm İşletmeciliği (İngilizce) Bölümünü Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine !
Fakültemiz Programlarına Yerleşen Öğrenciler için Kayıt İşlemleri
Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
Ek Sınava Başvuracak Öğrencilerin Dikkatine
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi Yayınlanmıştır
2021 - 2022 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programları Yayınlanmıştır
Ortak Seçmeli Ders Bütünleme Sınav Listesi Yayınlanmıştır
Başka Üniversiteden Yaz Okulunda Ders Alacak Öğrencilerin Dikkatine
Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine
Not Yükseltmek için Bütünleme Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine
Ortak Seçmeli Ders Final Programı Yayınlanmıştır
Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru İlanı
2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı Yayınlanmıştır
10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi
Yabancı Uyruklu Öğrenci Temsilcisi Seçim Sonucu
No item found!
Adı Soyadı | Telefon | Mail Adresi |
---|---|---|
Doç. Dr. Alev SÖKMEN (Bölüm Başkanı) | 03662803709 | ------ |